fbpx

Vår vision är att bjuda på härliga smakupplevelser

Efter framgångar vid olika matmässor, pallplats vid sm i mathantverk och med lovord från branschfolk gick produktionen starkt framåt och vi bildade Kvarnå hantverksvinäger.


Cafe, gårdsbutik, bageriet och besöksträdgård

Vi finns i byn Kvarnå strax utanför Junsele. Där driver vi Kvarnå Trädgård, en populär besöksträdgård med caféverksamhet i mysig trädgårdsmiljö samt Kvarnå Surdegsbageri i direkt anslutning till gårdsbutiken. Det var i denna miljö som historien bakom vår egna vinäger tog fart.

Kvarnå hantverksvinäger

Ett fönstervin som av misstag jäste snett ligger till grund för idén om hantverksvinäger. Efter framgångar vid olika matmässor och pallplats vid SM i mathantverk, med lovord från branschfolk gick produktionen starkt framåt och vi bildade Kvarnå hantverksvinäger. Vår vision är att bjuda våra kunder på härliga smakupplevelser baserade på rena livsmedel tillverkade med omsorg och utan konstiga tillsatser, att få visa hur vinäger produceras och att kunna erbjuda ett ännu rikare besöksmål i samarbete med Kvarnå Trädgård och Kvarnå Surdegsbageri.

Familjen Johansson & Co

Delägare är hela familjen Johansson tillsammans med Marianne Hansson. Vi arbetar med allt ifrån produktion av produkterna till försäljning och marknadsföring. Vi strävar efter att få leverera en vinäger i världsklass gjord av svenska råvaror till alla Sveriges hem och restauranger.

Din varukorg