fbpx

Webbutik

Kvarnå hanvtverksvinäger. En högklassig vinäger av våra vanligaste svenska bär.

Kvarnå - Ådalens blå pärla

Ådalens Blå Pärla

120 sek inkl. moms

Vildjäst blåbärsvin förädlat till vinäger. Rund i smaken och med en tydlig ton av skogsblåbär. Passar bra som smaksättare till sallader, maträtter och desserter.

Mer info
Shrub - Krusbär

Shrub - Krusbär

95 sek inkl. moms

Alkoholfri kolsyrad dryck för fest och vardag med smak av krusbär samt en frisk syra och karaktär av mild lingonvinäger.

Mer info
Kvarnå röda pärla

Ådalens Röda Pärla

120 sek inkl. moms

Vildjäst lingonvin förädlat till vinäger. Smak av skogens röda lingon med en tydlig känsla av strävhet och hög syra. Passar bra som smaksättare till sallader, maträtter och desserter.

Mer info
Shrub - Svarta vinbär

Shrub - Svarta vinbär

95 sek inkl. moms

Alkoholfri kolsyrad dryck för fest och vardag med smak av svarta vinbär samt en frisk syra och karaktär av mild lingonvinäger

Mer info
Presentkartong

Presentkartong med två flaskor

295 sek inkl. moms

Den perfekta julklappen eller ”gå-bort-presenten” till matentusiasten. En fin kartong i delvis återvunnen papp från Skandinavien med handtag och fönster för våra fina flaskor.

Mer info

Shrub - Rabarber

95 sek inkl. moms

Alkoholfri kolsyrad dryck för fest och vardag med smak av rabarber samt en frisk syra och karaktär av mild lingonvinäger.

Mer info
Presentkartong (Tom)

Presentkartong

25 sek inkl. moms

Vill du göra din present lite mer personlig har du här fria händer. Kartongen är anpassad till två av våra egna flaskor (Ø5,5cm) och tillverkad av delvis återvunnen papp från Skandinavien med praktiskt handtag och fönster för att visa upp innehållet.

Kvarnå - Droppkork

Droppkork

25 sek inkl. moms

Droppkork tillverkad i naturkork och stål som passar till våra vinägerflaskor. Perfekt om du vill ställa fram vinägern vid matbordet eller för att förenkla dosering vid matlagning.

Din varukorg