Webbutik

Kvarnå hanvtverksvinäger. En högklassig vinäger av våra vanligaste svenska bär.

SHRUB
JORDGUBB

95 sek inkl. moms

Alkoholfri kolsyrad dryck för fest och vardag med smak av jordgubb samt en frisk syra och karaktär av mild lingonvinäger.

Mer info

SHRUB RABARBER

95 sek inkl. moms

Alkoholfri kolsyrad dryck för fest och vardag med smak av rabarber samt en frisk syra och karaktär av mild lingonvinäger.

Mer info

SHRUB
SVARTA VINBÄR

95 sek inkl. moms

Alkoholfri kolsyrad dryck för fest och vardag med smak av svarta vinbär samt en frisk syra och karaktär av mild lingonvinäger.

Mer info

SHRUB KRUSBÄR

95 sek inkl. moms

Alkoholfri kolsyrad dryck för fest och vardag med smak av krusbär samt en frisk syra och karaktär av mild lingonvinäger.

Mer info

ÅDALENS
BLÅ PÄRLA

120 sek inkl. moms

Vildjäst blåbärsvin förädlat till vinäger. Rund i smaken och med en tydlig ton av skogsblåbär. Passar bra som smaksättare till sallader, maträtter och desserter.

Mer info

ÅDALENS
RÖDA PÄRLA

120 sek inkl. moms

Vildjäst lingonvin förädlat till vinäger. Smak av skogens röda lingon med en tydlig känsla av strävhet och hög syra. Passar bra som smaksättare till sallader, maträtter och desserter.

Mer info

Droppkork

25 sek inkl. moms

Droppkork tillverkad i naturkork och stål som passar till våra vinägerflaskor. Perfekt om du vill ställa fram vinägern vid matbordet eller för att förenkla dosering vid matlagning.

Presentkartong

295 sek inkl. moms

Den perfekta julklappen eller ”gå-bort-presenten” till matentusiasten. En fin kartong i delvis återvunnen papp från Skandinavien med handtag och fönster för våra fina flaskor.
I kartongen ingår:
1st Ådalens Blå Pärla
1st Ådalens Röda Pärla
2st Droppkorkar
+etikett med info om vårt hantverk

Presentkartong (enbart)

25 sek inkl. moms

Vill du göra din present lite mer personlig har du här fria händer. Kartongen är anpassad till två av våra egna flaskor (Ø5,5cm) och tillverkad av delvis återvunnen papp från Skandinavien med praktiskt handtag och fönster för att visa upp innehållet. Vi skickar även med en etikett med information om vårt hantverk som du kan sätta på kartongen om du vill.

Din varukorg